Guy Bielderman winnaar jubileumtoernooi

Guy Bielderman is de overtuigende winnaar van het Raalte Jubileum Rapidtoernoei 2022.
Met een score van 10.5 uit 11 bleef hij Robbert Biesterbosch ( 2e met 8,5 punt) en Johan op den Dries ( 3e met 8 punten) ruim voor.


Klik hier voor de uitslag

Het toernooi werd geopend door de openingszet van Gerria Toeter, wethouder Sport van de Gemeente Raalte. Kenmerkend voor Schaakclub Raalte verliep het toernooi in een gemoedelijke en gezellige sfeer. De 36 deelnemers konden genieten van een heerlijke lunch en hapjes bij de borrel. De beschuldiging aan het adres van de uiteindelijke winnaar, dat hij á la Hans Nieman. hulp van buitenaf had gehad bleek gelukkig ongegrond. De ‘devices’ die hij bij zich droeg, bleken rubberen oordoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *